Bukkejagten i Søheden Plantage deles op i 4 perioder á 14 dage. Sidste perioder løber dog frem til bukkesæsonens afslutning 15. juli.

Der bliver mulighed for at købe lodder til alle 4 perioder - dog må der stadig kun nedlægges to bukke i Søheden - og max 1 pr. jæger. Bukkejagten lukkes ned, når buk nummer to er skudt.

Der kan max købes 2 lodder pr. periode pr. medlem - altså max 8 lodder. Hver lod koster 25,-

Nedenstående er gældende for bukkejagten i Søheden 2020

Kære Medlemmer

Der er i bestyrelsen truffet beslutning om, at bukkejagt i Søheden trods Coronatid gennemføres.
Bukkejagten i Søheden deles op i 4 perioder á 14 dage - dog løber 4. og sidste periode frem til bukkesæsonens afslutning 15. juli.
Der bliver mulighed for at købe lodder til alle 4 perioder - dog må der stadig kun nedlægges to bukke i Søheden - max 1 pr. jæger. Bukkejagten lukkes ned, når buk nummer to er skudt.

Der kan max købes 2 lodder pr. periode pr. medlem - altså max 8 lodder. Hvert lod koster 25,-.

1. periode: 16. maj - 29. maj
2. periode: 30. maj - 12. juni
3. periode: 13. juni - 26. juni
4. periode: 27. juni - 15. juli

Køb af lodder til bukkejagten i Søheden sker via bankoverførsel. Pengene skal stå på foreningens konto senest torsdag 14. maj kl. 12.00., hvis man vil være med i lodtrækningen om bukkejagten.
VIGTIGT!!!! - HUSK at skrive NAVN og HVILKEN/HVILKE PERIODER I køber lodder til i feltet (besked til modtager).
Reg 9070
Konto 3464412742
Der trækkes lod i løbet af torsdag (14. maj) eftermiddag. Klaus kommer i præstegården og trækker vinderne til de 4 perioder - her kræver det, at man har tillid til bestyrelsens medlemmer. Jægerens navn vil figurere på en seddel i hver periode, som man har købt til.
Er man heldig at vinde en periode får man besked af bestyrelsen. Skyder man en buk i Søheden rapporteres det til enten Erik, Martin eller Michael. Jagten er gratis - men en nedlagt buk koster 500,-.
Hvis eller når buk 1 og 2 er nedlagt får vinderne af de resterende perioder besked.

Knæk og bræk